homcwrecker
16 poze   6024 vizite
Albume
what use is this howling tenderness

membru din 18 octombrie 2014

what use is this howling tenderness

    ❝ How ugly we are… It’s fine, I’ve… been saved by you countless times, right? You fought in place of
     the weak me. I’m not angry at all. Thank you for all you’ve done. Let’s… rest a bit… ❞
      ▬ » ; roleplayer / multi-muse / nerd / otaku.
 ╱ ROLEPLAYING! ( = multe persoane au auzit de acest termen și probabil sunt și familiari cu acest termen însă totuși nu îl înțeleg în întregime și încă se întreabă, totuși în ce consta acest roleplay de care tipa asta homcwrecker și prietenele ei vorbesc. Roleplay-ul reprezintă o interpretare de roluri cu fcs, un joc de roluri în care persoanele își crează diferite personaje, caractere pe care le va interpreta cu ajutorul fc-urilor - care reprezintă aspectul caracterului - . Roleplayul este un hobby distractiv cu care poți să-ți dezvolți imaginația, să îți creezi otp-uri sau chiar să reușești să-ți faci otp-ul real. Pe lângă relațiile amoroase există și relațiile de prietenie, familie care sunt la fel de interesante și amuzante de creat exact ca cele amoroase. Ce este distractiv și foarte important la roleplay este că nu există rasismul sau homofobia, lucruri care există pe deplin pe benzile de pe sun. În mare parte coreeni și indieni fiind respinși și interziși - lucru care s-a mai remediat la coreeni după ce o parte din sun au reușit să schimbe asta prin faptul că au ignorat atacurile celorlalți. *yk who you are so thank you*. Homofobia încă se face cea ce este trist fiind 2016 și asta încă să existe la fel ca rasismul. Din păcate nu pot să vorbesc și în numele altor roleplayeri de aici sau tumblr... ) ✍
  ( ! ☼ TERMS AND TYPES ☼ ) — ce sunt importanți, la roleplay, sunt termeni, care sunt prescurtați în mare parte cea ce poate provoca confuzie pentru începători. cei mai folosiți termini sunt ooc ( care înseamnă out of characater ), ic ( in character ), plots ( reprezintă scenariile care pot fi folosite pentru crearea unui roleplay ), starters ( reprezintă un fragment/ propoziție/ replică după care începe un roleplay, nu trebuie să aibă o poveste în spate ca un plot sau să fie bazată pe un plot poate fi doar o simplă replică sau chiar versurile unei melodii, atât timp cât are sens. ), verse ( înseamnă universul sau lumea în care este setat roleplay-ul spre exemplu muza mea este Stiles Stilinski iar main verse este acesta fiind un elev din Beacon Hills iar verse II este acesta fiind un avocat după ce terminase facultate de drept. ), oc ( caracter/ personaj original ), mun ( persoana din spatele personajului ), muse ( personajul sau ceva ce îl inspiră pe cel care își scrie un personaj ), nsfw ( not safe for work - reprezintă materiale cu contexte care pot fi neplăcute pentru anumite persoane gen: roleplay care conține in cest sau arme ) și semi-selective ( acest termen este folosit de către o persoană care este mai selectivă cu cine face roleplay. De exemplu din A, B și C, aceasta poate face roleplay doar cu B și C iar cu A nu din diferite motive ).
  ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ̻M̻̻y̻̻ ̻̻d̻̻e̻̻a̻̻r̻̻,̻̻ ̻̻h̻̻o̻̻w̻̻ ̻̻f̻̻a̻̻r̻̻ ̻̻d̻̻o̻̻ ̻̻y̻̻o̻̻u̻̻ ̻̻g̻̻o̻̻ ̻̻h̻̻u̻̻n̻̻t̻̻i̻̻n̻̻g̻̻ ̻̻m̻̻o̻̻n̻̻s̻̻t̻̻e̻̻r̻̻s̻̻ ̻̻b̻̻e̻̻f̻̻o̻̻r̻̻e̻̻ ̻̻y̻̻o̻̻u̻̻ ̻̻b̻̻e̻̻c̻̻o̻̻m̻̻e̻̻ ̻̻o̻̻n̻̻e̻̻ ̻̻y̻̻o̻̻u̻̻r̻̻s̻̻e̻̻l̻̻f̻?̻ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫
·▪❙▓❛Acum ar trebui să urmeze capitolul cu reguli însă îmi este și mie greu să respect reguli dar totuși ar fi câteva lucruri care ar trebui să le știi înainte să mă abordezi pentru a face roleplay. În primul rând, dacă vrei să faci roleplay cu mine trebuie să știi că pot fi destul de înceată *melcul se mișcă mai repede decât mine* datorită faptului că nu am inspirație sau sunt ocupată cu școală sau pur și simplu cred că răspunsul meu nu este destul de bun pentru al tău iar asta înseamnă că voi mai sta ceva timp să îl creez. În al doilea rând, dacă crezi că răspunsul meu nu te ajută cu nimic la crearea răspunsului tău sau nu îți dă deloc inspirație pentru a îl scrie pe acesta spune-mi, iar eu voi încerca să scriu unul mult mai bun. În al treilea rând, orice lucru spus de personajele mele/muses rasist, homofobic, sexist sau jignitor este doar personajul care vorbește nu EU, e important să știi că mun ≠ muse. Însă dacă crezi că cea ce a zis personajul meu este prea exagerat sau ai impresia că te-a atacat pe tine, te rog să-mi zici nu vreau să trăiești cu impresia că te-am atacat intenționat sau am încercat să te fac să te simți pro st. În al patrulea rând, te rog nu încerca să-mi controlezi personajele, nu încerca să le pui vorbe în gură, să zici că au făcut diferite lucruri fără să mă întrebi... sunt personajele mele iar asta înseamnă că doar eu am control asupra lor. Fc’s I’ll rp with: Nu am nici o cere poate fi orice persoană ca fc.
 〖 fragilcsoul@yahoo.com /
tumblr_nzy9olliuS1smn9x9o1_1280
tumblr_nzy9olliuS1smn9x9o1_1280
shadowhunting girlfriends ♥
shadowhunting girlfriends ♥
asdfghjklZEN
asdfghjklZEN
9960f0c1-d38d-42e7-9ff6-64a77b96d5b2
9960f0c1-d38d-42e7-9ff6-64a77b96d5b2


Comentarii album • 7
homewreckerr 6 august 2016  
dupa username pari diamond, te pwp
Raportează
homcwrecker 30 august 2016  
ms sho !!
Raportează
BellaShinesXD 3 iulie 2016  
sall
Raportează
Katerina 6 februarie 2016  
HIIIII KIDDOOOOO.
Raportează
iadorecyrus 19 ianuarie 2016  
când îți citesc numele contului încep să fredonez piesa asta. :)

www.youtube.com/watch?v=L_orsY7C7yk
Raportează
homcwrecker 19 ianuarie 2016  
de acolo e și numele. :p
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.